SIURON METALLIRAKENNE OY
TEOLLISUUDEN PALVELUT

Useat sopimuskumppanimme sekä teollisuuden toimijat luottavat Siuron Metallirakenteen laatuun ympäri maailman. Yhtiön valmistamia tuotteita ja elementtejä käytetään vaativimmissa oloissa lähes kaikissa maanosissa. Asiakkaiden yksilöllinen palvelu takaa luotettavan prosessin suunnittelusta valmistukseen.

Laatu ja toiminta

Laatuamme ovat toimitusvarmuus, notkeus ja kyky reagoida asiakkaidemme tarpeisiin lyhyellä varoitusajalla. Tuotantotilamme on suunniteltu niin, että pystymme mukautumaan asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin.

Laadun perustana on ammattitaitoinen henkilökuntamme, jotka kaikki ovat TIG- ja MIG-hitsausmenetelmien erikoisosaajia. Meillä on oma NDT-tarkastaja sekä IWS-hitsauskoordinaattori.

Huippunykyaikainen konekanta

Meillä on useita huippulaadukkaita TIG- ja MIG-hitsauskoneita, 2 särmäyspuristinta, lävistin ja kolme Al-sahalinjaa. Koneidemme kruununjalokivenä on uusi laserleikkausyksikkömme.

Panostamme jatkuvaan prosessoituun laadunvalvontaan ja työturvallisuudessa olemme edelläkävijöitä.

Innovatiivista tuotekehitystä

Surffaamme alan kehityksen huipulla! Valmistamme asiakkaiden omia tuotteita piirustusten mukaan alusta loppuun saakka. Kehitämme jatkuvasti uusia ja vanhoja SirMet-tuotteita sekä autamme asiakkaitamme heidän omien tuotteiden parantamisessa.

Uusien ja vanhojen asiakkaiden korkea vaatimustaso on pitänyt meidän kehityksen pyörät pyörimässä!

KANSAINVÄLINEN SOPIMUSTOIMITTAJA

Aasia

Eurooppa

Afrikka

Pohjois-Amerikka

ALUMIINIPROFIILIT VARASTOSTA

Varastossamme on paljon vakioprofiileja: lattoja, pyörötankoja, neliö-, pyörö- ja suorakaideputkia sekä levytavaraa s 1,5-10mm.

REFERENSSIT

Siuron Metallirakenne on ollut luotettava alumiinituotteiden toimittaja jo vuosien ajan Kemiran eri projekteihin. Yhteistyössä on korostunut erityisesti laatu, joustavuus ja toimitusaikataulujen pitävyys. – Sami Tala Supervisor, Kemira Chemicals Oy

Siuron Metallirakenne Oy on toimittanut meille kuluneiden vuosien aikana moniin tehdasprojekteihin järeiden Al-virtakiskostojen hitsaus- ja koneistustyöt, kauimmaiset toimitukset ovat olleet Etelä-Amerikkaan sekä Brasiliaan. Yhteistyö on toiminut moitteettomasti sekä tuotteiden laatu on ollut hyvä. – Jukka Hakala Supervisor, Kemira Chemicals Oy