SIURON METALLIRAKENNE OY

Veljekset Hannu ja Jorma Ritala perustivat yrityksen autotallissaan vuonna 1978. Parin vuoden jälkeen he muuttivat Kuljuun hieman isompaan autotalliin, minkä jälkeen palasivat takaisin Siuroon, vanhan lumpputehtaan tiloihin. Vuonna 1982 veljekset vuokrasivat Nokian kaupungilta tontin ja rakensivat siihen omin käsin nykyisen konehallin, jota on vuosien saatossa remontoitu ja laajennettu.

Perheyritys

Työt alkoivat ajan hengessä perinteisenä terästyönä, mutta pian huomattiin, että ”Alumiini on alaamme” ja jo vuonna 1986 yritys työsti enää pelkkää alumiinia. Perustajajäsenistä vanhempi Jorma eläköityi 2000-luvun puolella ja sukupolvenvaihdoksessa omistus siirtyi Markolle ja Markukselle. Hannun jäädessä eläkkeelle pari vuotta sitten siirtyi Siuron Metallirakenne Oy kokonaan uudelle sukupolvelle, kun Juhani ja Suvi liittyivät omistajiin. Perheyrityksen erikoisosaaminen alumiinin käsittelyssä ja työstössä on ottanut jälleen kerran ison harppauksen uusien tuoteinnovaatioiden kautta.

 

About Us

Siuron Metallirakenne Oy, suomalainen yritys Siurossa, Pirkanmaan sydämessä. Olemme monipuolinen alumiiniosaaja, asiakkainamme on useita suuria yrityksiä teollisuuden eri aloilta. Teemme isoja ja vaativia urakoita mutta myös pieniä, projektiluontoisia töitä.

Teemme kaiken samalla suurella intohimolla ja sydämellä, toisen sukupolven ammattitaidolla.

Katsomot

Lyhyesti

Perustettu 1978
Toimituksia alihankintana ympäri maailmaa
Päätoimipiste Siurossa
Konepajan tilat 2500 m²

Konekanta:
tig- ja mig-hitsauskoneita
2x säyrmäyspuristin
lävistin, mankelit
3x Al-sahalinjoja
laserleikkuri
oma SirMet -tuotemerkki